SOBRE NOSALTRES

GEOSUD es dedica a l’estudi del terreny i de l’aigua amb l’objectiu de conèixer les seves característiques per poder optimitzar les obres a realitzar així com poder aprofitar els recursos hídrics existents.

GEOSUD
ENGINYERIA GEOLÒGICA

Enginyer geòleg consultor amb més de 18 anys d’experiència professional en el camp de la Geotècnia, Hidrogeologia, Riscos Geològics i Medi Ambient.

Professor de Geotècnia a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili i des del curs 2008/2009

Membre col·legiat del Col·legi Oficial de Geòlegs (número 5424) i del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (número 18770-G) i de la Societat Espanyola de Mecànica del Sòl i Geotècnia (SEMSIG) i de l’Associació Internacional de Hidrogeòlegs (AIH).

Divulgador sobre Riscos Geològics, Hidrologia,…en centres educatius de secundària de la província de Tarragona i mitjançant col·laboracions amb l’àmbit docent.

Àmbit d’influència de les Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona tot i que realitzo estudis per tot Catalunya, Aragó i València arribant a realitzar estudis de control o assessoraments a localitzacions més distants.

Altres: excursions guiades i de divulgació geològica i hidrogeològica mitjançant itineraris de senderisme.

CONTACTA AMB NOSALTRES